Čistači i perači

Uštedite puno vremena i energije koristeći SmartSweep čistač!

SmartSweep čistač idealan je za čišćenje prašine, zemlje i blata, a lako se ugrađuje. Potrebno ga je samo prispojiti na vaš viličar i posao je gotov za čas.

Neke od pogodnosti SmartSweep čistača:

  • Dizajniran za unutarnje i vanjsko čisčenje
  • Totalni kapacitet: 400kg
  • Zahvaljujući vakumu i instaliranom filteru nema povratka otpada
  • Lagana instalacija koja traje manje od minute
  • Kotači pomiču četke mehanički putem remenica
  • Pražnjenje je lako - podignite čistač iznad kante i ispraznite otpad

PERAČI PODOVA

Fiorentini

Fiorentini je jedna od vodećih kompanija u Europi u proizvodnji laganih industrijskih i komercijalnih perača podova. U svojoj ponudi nude zaista velik asortiman proizvoda, po povoljnim cijenama. Upravo zbog velikog izbora proizvoda vrlo je lako pronaći pravi perač za Vaše potrebe. Budući da sami proizvode većinu dijelova, održavanje perača je povoljnije, a i zagarantirana je brza dostava potrebnih dijelova. Ako želite saznati više, slobodno nas nazovite ili pošaljite upit pritiskom na gumb ispod. Moguća je i prezentacija u Vašem prostoru.

Pošalji upit

Dulevo

Dulevo International je kompanija koja djeluje u više od 80 zemalja svijeta. Od samog osnutka vodili su se visokim standardom kvalitete i tehnologije. Izuzetno im je bitno da su njihovi čistači minimalno bučni, te da imaju minimalno ispuštanje finih čestica u okoliš. Zbog rasta kompanije i istraživanja tržišta razvili su i dizajnirali nekoliko linija čistača za sve potrebe. Stoga nude ulične čistače, industrijske čistače, hodajuće čistače te gurajuće čistače. Ako ste zainteresirani i želite saznati više nazovite nas ili pošaljite upit. Moguća je i prezentacija u Vašem prostoru.

Pošalji upit